петък, 1 декември 2017 г.

ФБМ организира фотоконкурс "С една идея напред"

Факултет "Бизнес и мениджмънт" обявява фотоконкурс и апелира:

Присъедини се към нас в групата на хората с иновативно мислене и бъди „С ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД“ като се включиш във фотоконкурса, организиран от факултет „Бизнес и мениджмънт“ на Русенски университет "Ангел Кънчев" и със съдействието на Ротари клуб. 
В рамките на следващите четири месеца ти можеш да станеш част от нас и да спечелиш награди като запечаташ момент или събитие от своя живот или ежедневието на хората около теб, мислейки с една идея напред по следните теми: 
  • Декември 2017 г. – „Добрият белобрад старец“
  • Януари 2018 г. – „Нова година - нов късмет“
  • Февруари 2018 г. – „Любов и ……………, …………… и любов“
  • Март 2018 г. – „Преоткриване“


ИНФО ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В КОНКУРСА
Мога ли да участвамвъв фотоконкурса?
Категорично да, стига да си възпитаник на средно или висше училище в гр. Русе и региона.

Как мога да се включа във фотоконкурса?
Изпрати до 5 авторски снимки (минимум 2000 пиксела по дългата страна), непубликувани до този момент, придружени с кратко инфо за себе си (три имена, възраст, къде учиш, кой клас си, е-mail и телефон за връзка).
По своя лична преценка можеш да участваш по една, няколко или по всички теми (за всеки месец по отделно) на фотоконкурса.

Кога и къде да изпратя фотосите?
От 1 число на съответния месец до 5 число на месеца, следващ избраната от теб тема чрез попълване на формуляр или като лично съобщение до Facebook профила на факултет „Бизнес и мениджмънт“.
Одобрените от администратора на факултет „Бизнес и мениджмънт“ снимки ще бъдат качвани в страницата на конкурса, където ще събират лайкове от твоите френдове.

А наградите?
За всяка отделна тема фотосите ще бъдат класирани в две категории „Оценка на журито“ - награда 25 лв. и „Най-много лайкове“ - награда 35 лв. Наградата на журито се дава за оригинална идея.
На финала участват 8 фотоса (по 4 от двете категории), които се състезават за:

ГОЛЯМАТА НАГРАДА - „НАЙ-МНОГО ЛАЙКОВЕ“- 200 ЛЕВА

На „Иновативно младежко ЕКСПО“ през месец май ще бъде организирана изложба на всички 8 класирани фотоса от двете категории в „Канев Център“ на Русенски университет.

Кой ще класира фотосите?
Жури, включващо преподаватели, студенти и представители на бизнеса определя фаворитите в категория „Оценка на журито“.
За избора на класираните в категорията „Най-много лайкове“ единствено определящо значение имат броя харесвания на снимките във Facebook-профила на факултет „Бизнес и мениджмънт“. Фотосите могат да събират лайкове от началото на конкурса до края на месец април, когато ще бъдат засечени и ще бъдат обявени най-харесваните за всеки месец.
„Голяма награда на фотоконкурса „С една идея напред“ - в края на конкурса тази награда ще бъде връчена на един от печелившите в конкурсите на месеца (от двете категории). Критерият е фотографията да е събрала най-много харесвания за периода от 15 до 30 април 2018 г.

Кога ще бъде награждаването?
Организаторите ще се свържат лично или по електронната поща с победителите и ще им предоставят нужната информация за това.

А авторските права? - Със съгласие от твоя страна снимките могат да бъдат използвани с некомерсиална цел за популяризиране дейностите и инициативите, организирани от факултет „Бизнес и мениджмънт“.

За контакти:
доц. д-р Свилена Рускова, sruskova@uni-ruse.bg
гл. ас. д-р Мирослава Бонева, mboneva@uni-ruse.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар