събота, 29 септември 2018 г.

Будно обсъждане на социалното предприемачество със 17 учители от Разград и преподаватели от ФБМ по проект INNOVENTER.EU

На 29.09.2018 г. в комплекс ЛЕС, Разград се проведе последното мероприятие по DEV 2.2.5 по проекта за социално предприемачество INNOVENTER.EU . За гр. Разград това е третото събитие, което се състоя по проекта, а присъстващите в залата бяха 17 представители на местни училища. Екипът на проект INNOVENTER.EU (доц. д-р Емил Коцев, доц. д-р Даниел Павлов и проф. д-р Станка Дамянова) представиха проекта и свършената до момента работа.


По време на експертната среща Ръководителят на предприемаческия център на Русенския университет „Ангел Кънчев“ (доц. д-р Даниел Павлов) представи и иновативните методи във Факултет „Бизнес и мениджмънт“ за насърчаване създаването на междупоколенчески семейни предприятия, за да могат студентите да интегрират роднини и приятели в своите новостартиращи фирми. Подробности за тази нова теория може да се открие на адрес:

Участниците изразиха своя интерес към платформата за електронно обучение по социално предприемачество, намираща се на сайта INNOVENTER.EU и споделиха своето желание да участват и в следващи инициативи по проекта.
 
За повече информация: доц. д-р Емил Коцев, ekotsev@uni-ruse.bg










Няма коментари:

Публикуване на коментар