вторник, 31 май 2016 г.

“Знанието … търси се” - съвместни публични лекции с Еконт Експрес ООД в Русенски университет “Ангел Кънчев”


Факултет Бизнес и мениджмънт, JUMP Project - част от Центъра по предприемачество към Русенски университет и BH социален проект на Еконт реализираха поредица от отворени обучения на 27., 30. и 31 май (тип работни срещи) за студенти на Русенски университет “Ангел Кънчев” и ученици от града. Целта на обученията бе да допълнят и обогатят теоретичните знания, които студентите получават в университета с практически примери и казуси и да дадат основите за по-нататъшно професионално развитие на учениците. Лекторите в обученията са експерти с дългогодишен професионален опит в международна среда.
Илиан Михайлов и Даниел Дяков въведоха присъстващите в Panta rhei - адаптивен бизнес модел за моделиране и програмиране на бизнес процеси чрез най-иновативните технологии в областта.


Румен Иванов разясни бизнес планирането и стратегическо управление с балансирани карти.
Говори повече за дългосрочните ползи от балансираното планиране и управление на интересите на клиенти, акционери, служители, процеси и проекти в компанията.

Информация за лекторите:

Илиан Михайлов - ентърпрайз архитект. Над 10 години е работил в IBM. Участвал в създаването на някои от най-големите IT фирми в България. Участвал е в над 100 IT проекта. Понастоящем е ентъпрайз архитект на Еконт и основател на Реактив Груп.
Даниел Дяков - завършил в Русенски университет, специалност "Компютърни системи и технологии" и "Бизнес Администрация". Девет години опит в IT. Понастоящем е директор на отдел "Процеси" в Еконт Експрес.
Румен Иванов основател и управляващ директор на Риноватор ЕООД, бутикова консултантска компания, специализирана в стратегическо планиране и бизнес моделиране, инвестиционни анализи, комплексни бизнес и ИТ трансформации, корпоративни сливания и преструктурирания, операционни оптимизации и технологични обновления за водещи международни инвеститори и финансови институции в Югоизточна Европа. Румен Иванов е опитен мениджър с над 15 години международен опит в управленско и инвестиционно консултиране и непосредствено управление на комплексни бизнес и ИТ трансформации, притежава магистърска степен по Електроника и Автоматизация от Технически университет и MBA по финанси от The University of Sheffield (Великобритания).

Автор: докторант Венцислава Николова

Няма коментари:

Публикуване на коментар