понеделник, 16 май 2016 г.

Клуб JUMP Project представи ФБМ на първото Иновативно младежко експо



На 13 май в Русенския университет се проведе първото Иновативно младежко експо. В него участие взеха студенти и докторанти от 5 висши училища, както и ученици от русенски училища.


Факултет "Бизнес и мениджмънт" участва чрез клуба JUMP Project, част от Центъра за насърчаване на предприемачеството. Клуб JUMP Project същестува от септември 2014 г. и от тогава до сега е провел над 50 обучения за 150+ ученици и студенти. Темите на обученията включват базови обучения за комуникационни умения, презентационни умения, както и специализирани обучения за написване на CV, мотивационно писмо и поведение по време на интервю за работа. Освен това клубът организира обучения, свързани с управление на бранда, финансова грамотност, управление на онлайн маркетинг и др.


Именно тази дейност на Факултет Бизнес и мениджмънт през клуба JUMP Project бе представена на Иновативното младежко експо, а специалният гост на събитието - министъра на образованието и науката Меглена Кунева заяви: “Такива хора ни трябват!”.




Текст: докторант Венцислава Николова
Автор на снимките: маг. Мария Шелудко

Няма коментари:

Публикуване на коментар