вторник, 13 декември 2016 г.

Мирослава Джамбазова представи ФБМ в инициативата на Президента на Република България „Младежка визия за развитие на България“

На 12.12.2016 г. в гр. София се проведе за пета поредна година инициативата на Президента на Република България „Младежка визия за развитие на България“. Във форума са включени над 120 младежи с висок успех от висши училища в цялата страна.
 


Един от представителите на Русенския университет е маг. Мирослава Джамбазова. Тя се отзова на покана за участие в Съвета по правни въпроси и вътрешна политика чрез изразяване на становище  по тема „Работещи институции – фактор за развитие“.
По време на триминутното представяне е изложена аргументирана теза и  е отправено предложение по въпроса "Електронното управление – улеснен, достъпен и ефикасен начин за комуникация и контрол върху институциите". Пълният текст на становището ще бъде публикуван  в сайта на Президента на Република България.
 
 
Възпитаничката на Факултет "Бизнес и мениджмънт" е дипломирана с пълно отличие - Бизнес администрация, ОКС "Магистър", 2016 г. и Стопанско управление, ОКС "Бакалавър", 2015 г.
 
 
 
Автор: гл. ас. д-р Мирослава Бонева
Снимки: личен архив на Мирослава Джамбазова

Няма коментари:

Публикуване на коментар