четвъртък, 10 декември 2020 г.

ФБМ е съорганизатор на младежки онлайн диалог на тема "Колко близка e политиката за сближаване?"

 На 14. декември 2020 (понеделник), ще се проведе младежки онлайн диалог на тема "Колко близка e политиката за сближаване?". Форумът ще се осъществи от 13 до 14 ч. в платформата ZOOM Meeting ID: 932 1260 7025.


Фондация „Европейски институт“ и Информационен център “Europe Direct” Русе, в партньорство с Русенски университет „Ангел Кънчев“ и с медийната подкрепа на Арена Медиа, имаме удоволствието да Ви поканим на онлайн младежки диалог в гр. Русе.
Той ще се проведе на 14 декември, през платформата ZOOM, Meeting ID: 932 1260 7025
Събитието е насочено към младите граждани на ЕС в региона, студенти с изразени интереси към политиката на сближаване – обучаващи се в програмите на Русенски университет, както и към и граждани с изразено отношение, които да дадат своята оценка за добавената стойност на политиката на сближаване за русенския регион. Диалогът има за цел повишаване на информираността за ползите, които политиката на сближаване носи на региона и провеждането на активен на дебат за въздействието ѝ сред гражданите на най-голямата дунавска община.
Модератор: Цвета Ненова, Арена Медиа
Поканени за участие са експерти по регионално развитие, представители от DG REGIO - Европейска комисия, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Русенски Университет "Ангел Кънчев".

За контакт от името на Факултет "Бизнес и мениджмънт": гл. ас. д-р Даниела Йорданова, dyordanova@uni-ruse.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар