петък, 8 октомври 2021 г.

Тържествено връчване на дипломите на инженер-мениджмърите от втория випуск във филиала на Русенския университет в гр. Видин

На 08. октомври 2021 г. се проведе тържествената церемония по връчване на дипломите на випускниците от филиала на Русенския университет в гр. Видин. 

Седемнадесет инженер-мениджмъри, завършили специалност "Индустриален мениджмънт" получиха своите дипломи за образователно-квалификационна степен "Бакалавър".

Николета Халачева отправи тържествено слово от името на випускниците. Тя е първенец на випуска и на специалност "Индустриален мениджмънт".

Трогателните думи на отличничката докоснаха абсолвентите и всички гости.

"Днес колеги е ден в който си спомняме и анализираме изминалите четири години. Години изпълнени с емоции, радост, трудности и възходи, години в които смея да твърдя, че всички научихме много нови неща, влязохме в дълбините на нашите професии, учихме и се развихме, но не само това е важно. Важно е и, че през тези четири години ние израснахме, превръщайки се в сериозни хора интересуващи се от заобикалящия ни свят и важното ни място в него.

...

От утре вече можем да упражняваме получената тук професия, от утре ще имаме ново малко име – „инженери“.

Вие, скъпи колеги преподаватели, имахте нелеката задача по време на обучението ни да ни подготвите по най-добрия начин за бъдещия ни професионален живот.

Благодарим за търпението, съпричастността, споделения опит и знания. Благодарим затова, че повярвахте в нас! 

Пожелаваме ви лична удовлетвореност от споделените знания, много професионални успехи и безброй амбициозни студенти, които да прославят името на университета! ..."
По новината работиха: доц. д-р Павел Витлиемов и д-р Мирослава Бонева

1 коментар: