вторник, 18 октомври 2016 г.

Възпитаник на ФБМ с експертно участие в "Регионални бизнес перспективи"


На 14.10.2016 г. в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе се проведе дискусия на тема „Регионални бизнес перспективи: Русе. Модели за взаимодействие между публичния и частния сектор“. Събитието беше  организирано от Министерството на икономиката и Българския форум за бизнес лидери (БФБЛ). В него взеха участие г-жа Даниела Везиева, зам.-министър на икономиката; г-н Валентин Колев, зам.-областен управител на Област Русе; д-р Страхил Карапчански, зам.-кмет на Община Русе; г-на Ираван Хира, председател на БФБЛ и мениджъри на водещи компании.
Сред презентиращите беше и г-н Георги Георгиев, който в качеството си на експерт представи презентация от името на Областна администрация Русе на тема „Бизнес перспективи пред Област Русе“. Представената информация предизвика сериозен интерес сред присъстващите. Тя беше структурирана в две части – схематично представяне на областта и добри практики, които се прилагат в Област Русе.
Георги е възпитаник на Факултет "Бизнес и мениджмънт", Русенски университет "Ангел Кънчев". Тази година  завърши бакалавърска степен - специалност „Международни икономически отношения“ с пълно отличие. По време на обучението си в катедра "Икономика" е участвал в множество конкурси, сред които национални и международни и винаги се е завръщал с призови награди. В момента е студент в магистърски курс  „Мениджмънт на европейски проекти“.

 
 
Автори: Георги Георгиев и ас. д-р Мирослава Бонева

1 коментар:

  1. Вярваме, че Георги все така достойно ще продължи да представя себе си и хората, с които работи! На добър час!

    ОтговорИзтриване