понеделник, 30 октомври 2017 г.

Факултет "Бизнес и мениджмънт" е съорганизатор на EDIT On The Road I Русе

На 29. октомври 2017 г. в Русенския университет се проведе последното събитие от инициативата EDIT On The Road.
Събитието в Русе е организирано от MOVE.BG, мрежата за дигитално развитие EDIT.bg, Startup Factory и Факултет "Бизнес и мениджмънт" с подкрепата на Google. Целта на инициативата и конкретното събитие е да се съберат на едно място технологичната, академичната общност с представители на традиционните индустрии, за да обсъдят: предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Русе; възможностите за бизнеса в Русе, които дигитализацията може да отвори; подходящата екосистема, която да подкрепи дигитализацията на бизнеса в Русе.
Емилиян Енев, председател на управителния съвет на сдружението в обществена полза „Startup Factory“ и гл. ас. д-р Свилен Кунев, преподавател във Факултет "Бизнес и мениджмънт" в качеството си на домакини и съорганизатори откриха събитието.
 
Саша Безуханова, основател на MOVE.BG и инициатор на мрежата EDIT представи резултатите от националната анкета InnovationShip за състоянието на дигиталната екосистема в България.
 
Русенецът Георги Къдрев, съосновател и CEO на Imagga направи вдъхновяващо представяне на една от най-иновативните компании в света за 2016 г.
 
Биляна Пантева, Google trainer запозна аудиторията с Дигитален Гараж и инструментите за изграждане на ефективно онлайн присъствие и дигитален маркетинг.
 
Ирина и Петър Горялови, коучове по организационно лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo, организираха работилница за високопродуктивен диалог за местните дигитални и традиционни бизнеси.
 
 
 

За повече информация:

гл. ас. д-р Свилен Кунев, snkunev@uni-ruse.bg
гл. ас. д-р Мирослава Бонева, mboneva@uni-ruse.bg

3 коментара:

  1. Браво на ФБМ! Винаги води в качествените събития!

    ОтговорИзтриване
  2. С преподаватели като д-р Кунев и д-р Бонева студентите на Русенския университет ще са винаги сред най-добрите!

    ОтговорИзтриване
  3. Кадрите от събитието в Русе са между 2:33 и 2:54. https://www.youtube.com/watch?v=3KJqz1fmkYE&list=PLP31xZvifc1ku5tGr5mrBK2AJvvBqz8-k

    ОтговорИзтриване