сряда, 28 април 2021 г.

Катедра "Мениджмънт и социални дейности" организира състезание за ученици от 11 и 12 клас "Предизвикателства пред обществото, породени от социалната дистанция - да се справим заедно!"

 „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО, ПОРОДЕНИ ОТ СОЦИАЛНАТА ДИСТАНЦИЯ - ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО!“ е темата на най-новата инициатива на катедра „Мениджмънт и социални дейности“ към Факултет „Бизнес и мениджмънт“ на Русенски университет „Ангел Кънчев“. В традициите на Университета е да организира  състезания за ученици от 11 и 12 клас, като тази годината то се провежда дигитално. Състезанието е междурегионално и ще се проведе на 29-ти април от 13 ч. Участниците се регистрират предварително като формират отбори. Те  ще се трябва да премерят аналитичните си умения и да направят кратко проучване по зададена тема за да представят своите идеи по проблеми в различни сфери на обществения живот по време на пандемия. Фокусът е в предизвикателството отборите да генерират и защитят идеите си за преодоляване на социалната дистанция като последствие от извънредните обстоятелства. 

Отборите ще бъдат оценявани в пет категории от специално жури, а освен награди участниците ще получат сертификати, които се признават за документи, доказващи класиране от олимпиада/състезание и се приемат със силата на кандидатстудентски изпит за предварително записване в специалностите „Социални дейности“, „Бизнес мениджмънт”, „Информатика и информационни технологии в бизнеса“ и „Дигитален мениджмънт и иновации“ на Русенски университет „Ангел Кънчев”. 

За информация можете да се свържете с организаторите  на електронен адрес: mtodorova@uni-ruse.bg.


Няма коментари:

Публикуване на коментар