сряда, 28 ноември 2018 г.

Студентите от специалностите „Бизнес мениджмънт“ и „Публична администрация“ получиха ценна възможност да проучат опита на предприемача Павел Хрисков

На 28. ноември 2018 г. се проведе поредната среща на студенти от "Бизнес мениджмънт" и "Публична администрация" чрез "Из опита на един предприемач" с бизнесмена Павел Хрисков, Българо-румънската търговско-индустриална палата и Русенската търговско-промишлена камера. Красиво е да срещнеш настоящи и бивши възпитаници на Факултет "Бизнес и мениджмънт".

Студентите от специалностите „Бизнес мениджмънт“ и „Публична администрация“ получиха ценна възможност да проучат опита на предприемача Павел Хрисков, който финансира своя бизнес чрез проекта ТЕХНОСТАРТ.

Представителите на Българо-румънската търговско-индустриална палата и Русенската търговско-промишлена камера представиха възможности за разработване на бизнес план и кратки концентрирани обучения по стартиране на нов бизнес.

Сред говорителите бе и Искрена Великова – възпитаник на Факултет „Бизнес и мениджмънт“, която сподели със студентите професионалния си опит.
Събитието е част от "Из опита на един предприемач".

За повече информация: доц. д-р Даниел Павлов, dpavlov@uni-ruse.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар