петък, 17 март 2023 г.

Катедра "Мениджмънт и социални дейности" обявява конкурс за постер на тема "Зачитане на многообразието чрез съвместни социални действия"

 

Уважаеми, студенти,

Във връзка с честването на Световния ден на социалната работа на 21.03.2023, Катедра "Мениджмънт и социални дейности" - Русенски университет съвместно с Център за развитие на устойчиви общности/ CSCD - София и Сдружение "Център Динамика"/ Dinamika Centre Association - Русе организират:
 
⭐ КОНКУРС за ПОСТЕРИ на тема: "Зачитане на многообразието чрез съвместни социални действия"
 
Катедра "Мениджмънт и социални дейности" обявява конкурс за постер на тема "Зачитане на многообразието чрез съвместни социални действия"
 
Постерите могат да бъдат изработени на картон или друг подходящ материал във формат не по-малък от А4. Възможно е да бъдат нарисувани, апликирани, да се представи есе, послания, стихотворения върху постера или др. креативни идеи.
 
Срокът за предаване е 20.03.2023 във втори корпус на Русенски университет "Ангел Кънчев" в кабинет 112 или при охраната на втори корпус.
 
❗ На постера е необходимо да запишете имената на студентите участвали в изработването му, курс и специалност.
 
🏆 На 24.03.2023 ще се обявят резултатите от конкурса и ще се наградят най-добрите идеи в рамките на 2 годишния юбилей от подписването на териториален протокол в подкрепа на икономическото овластяване на жени, преживели насилие от интимния партньор.
Заповядайте във 2 корпус, зала 2.203 на РУ "Ангел Кънчев ", където ще се проведат инициативи под надслов "Зачитане на многообразието чрез съвместни социални действия".
 
📌 Начало - 10.00 часа.
 
✉ За контакт: доц. д-р Свилена Рускова, ръководител на катедра “Мениджмънт и социални дейности”, sruskova@uni-ruse.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар