понеделник, 20 март 2023 г.

Покана за участие в междурегионално състезание "Зачитане на многобразието чрез съвместни социални действия"

Русенски университет „Ангел Кънчев“, чрез катедра „Мениджмънт и социални дейности“ на Факултет „Бизнес и мениджмънт“ организира традиционно годишно междурегионално състезание в подкрепа на предприемаческите умения на младите хора и развитие на социално отговорно поведение.
Темата на събитието е: „ЗАЧИТАНЕ НА МНОГООБРАЗИЕТО ЧРЕЗ СЪВМЕСТНИ СОЦИАЛНИ ДЕЙСТВИЯ“. То ще се проведе на 24.03.2023 г. (петък) от 10.00 до 16.00 часа в зала 2.203 Русенски университет „Ангел Кънчев“. 
 
 
Покана за участие в междурегионално състезание "Зачитане на многобразието чрез съвместни социални действия"

Формираните в деня на състезанието отбори ще бъдат подкрепяни от предварително обучени от катедра „МСД“ ментори - студенти от специалностите, изучавани във Факултет „Бизнес и мениджмънт“ на Русенски университет.
 
Отборите ще бъдат оценявани в 4 категории: 
👉 иновативност, 
👉 креативност, 
👉 социална значимост и 
👉 приложимост на предлаганите идеи по зададена изходна ситуация, за която трябва да предложат решение.  
 
❗ Важно: Учениците, участници в състезанието, получават сертификат, който им позволява предварително класиране и записване в една от следните специалности Русенски университет: „Бизнес и мениджмънт“, „Социални дейности“ и „Публична администрация“. 
 
За всички участници в предвидената пауза е осигурен и индивидуален пакет за обяд, а наградите на победителите остават изненада. Вярваме, че тези наши инициативи развиват умения и компетенции, които са значими както за личностния просперитет на подрастващите, така и за споделеното по-добро бъдеще на нашите региони. 
Очакваме Вашите възпитаници и техните свежи идеи, защото само заедно можем да променяме света около нас!

✉ За контакт: доц. д-р Свилена Рускова, ръководител на катедра “Мениджмънт и социални дейности”, sruskova@uni-ruse.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар