сряда, 30 септември 2020 г.

Обява за селекция на студенти за участие в програмата Еразъм за втория семестър на академичната 2020-2021 година

Уважаеми колеги, обявяваме селекция на студенти за участие в програмата Еразъм за втория семестър на академичната 2020-2021 година.

Поради ситуацията с КОВИД 19 мобилностите са зависими от евентуални ограничения от страна на властите и приемащите институции. Те могат да започнат виртуално и по-късно, ако ситуацията позволява, да продължат физически. Финансиране се получава само за физически престой в чуждата държава.

Датата за изпит по език е 10 октомври (събота, от 9.00 часа в аула 2.101 (Изпитът по испански/немски/френски ще се уточни допълнително, ако има кандидати).

Кандидатите, които желаят да участват в програмата, да се обърнат по имейл към Факултетен Еразъм координатор: доц. д-р Людмила Михайлова, liudmilla@abv.bg до  05.10.2020 г.  за да им бъде дадено указание и да се изпрати формуляр за Заявление! 

Напомняме, че студентите имат право на 12 месеца Еразъм период/периоди за всяка степен на образование като и наскоро завършили съответната степен. За следдипломна практика трябва да бъдат селектирани, докато са студенти!

Еразъм координатор за ФБМ: доц. д-р Людмила Михайлова, liudmilla@abv.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар